If the husband has gambling debts that his wife is unaware of, does she need to repay them together with him during the divorce?
The gambling debts of a husband that his wife is unaware of are generally not joint debts of the couple, and there is no need to repay them jointly in the event of divorce. According to Article 1064 of the Civil Code, debts that exceed the family's daily needs and are not used for common life do not belong to joint debts; gambling debts are illegal and are not protected, so the wife should require...
Learn more >