If the seller breaches the contract and refuses to sell the house, can the buyer request the seller to continue to perform the contract?
If the seller breaches the contract and refuses to sell the house, and the house has not been sold to others, the buyer may, in accordance with Articles 577 and 580 of the Civil Code, demand the seller to continue with the transfer of ownership; if the seller fails to perform the contract, the buyer may rescind the contract and claim the difference in price, and choose either the breach of contrac...
Learn more >