How to prevent the house bought with parents' money from becoming a marital joint asset?
Before marriage, parents contribute funds to register personal property under the child's name; after marriage, the contribution of funds should be explicitly stated in writing as a gift to only one party, otherwise it will be treated as joint property. According to Article 1063 of the Civil Code and Article 29 of the Interpretation (I) of the Marriage and Family Chapter, it is necessary to plan a...
Learn more >