What should I do if the other party explicitly says they won't fulfill the contract during its execution?
If the other party clearly states in advance that they will not perform the contract, this constitutes an anticipated breach of contract. According to Article 578 of the Civil Code, the party may directly hold the other party accountable. Article 563 of the Civil Code allows the party to terminate the contract. The right to terminate the contract must be exercised within one year. It is recommende...
Learn more >