Can a widowed daughter-in-law inherit her mother-in-law's estate?
If a widowed daughter-in-law has fulfilled her main duty of supporting her parents-in-law, she shall be regarded as the first-order heir in accordance with Article 1129 of the Civil Code; she needs to provide evidence of long-term support and care, and the statute of limitations is 3 years. If no agreement can be reached through negotiation, she can sue to confirm her rights.
Learn more >