Can I sue someone without a promissory note but only with the transfer records?
Without a promissory note, you can sue based on the transfer receipt. Article 16 of the Judicial Interpretation of Private Lending assigns the burden of proof; pay attention to the three-year statute of limitations, and simultaneously preserve the chat and debt collection evidence.
Learn more >