Is the transfer of a creditor's right to a third party effective?
The principle of creditor's rights transfer is effective: According to Article 545 of the Civil Code, it can be transferred in whole or in part without the debtor's consent; according to Article 546, the debtor should be notified, and the transfer will not take effect without notification; the transferee may sue or apply for a change of the executor based on the transfer agreement.
Learn more >