Is the insurance money considered an inheritance if there's no designated beneficiary?
Where the personal insurance does not specify the beneficiary, the insurance money shall be handled as the insured's estate in accordance with Article 42 of the Insurance Law, and shall be inherited by the statutory heirs; the heirs may apply for payment in writing, and if the payment is refused, they may file a complaint or bring a lawsuit.
Learn more >