How is the N+1 compensation calculated for terminating a labor contract without giving notice?
According to Article 40 and Article 47 of the Labor Contract Law, the employee shall receive one month's salary for each completed year of service, and +1 refers to the compensation in lieu of notice for failure to give notice 30 days in advance. The compensation in lieu of notice shall be calculated based on the employee's last month's salary.
Learn more >