Before the divorce, if the other party intentionally incurred debts and asked me to share the responsibility, what should I do?
Before divorce, if one party intentionally incurred debts, it should be determined whether they are joint debts in accordance with Article 1064 of the Civil Code; if the debts exceed the daily needs, the creditor shall provide evidence of the purpose of the debts, and if the debts are forged, the party in question may receive a smaller share or no share at all.
Learn more >